24 Kasım 2011 Perşembe

LILAC LEYLAK DESENLİ NAKIŞ





Leylak dalını akşam tamamladım, beyaz renkli çerçeve ile çerçevelenip sahibine gönderilecek.

16 yorum:

ada ve deniz dedi ki...

çok çok güzl olmuş:))

cafenoHut dedi ki...

Bu leylak ne kadar harika olmuş. Yastık da yapılabilir. Ellerine sağlık çok güzel.

FADİŞ dedi ki...

ada ve deniz, beğenmene sevindim canım:)

FADİŞ dedi ki...

cafenohut, teşekkür ederim, neden olmasın bir daha ki sefere yastık ta yaparım, biraz elim alışsın önce:)

Nazan dedi ki...

Çok beğendim,renkli bir kumaşla benimde aklıma yastık olabileceği geldi..

GÖNÜL dedi ki...

AY BAYILDIM RENKLERİN UYUMU İŞLEME HARİKA

FADİŞ dedi ki...

Nazan, sıraya koydum da biraz elim alışsın,önce küçük işlerle devam edeceğim:)

FADİŞ dedi ki...

GÖNÜL, çok teşekür ederim, beni mutlu ettin:)

ÖRGÜÇANTAM dedi ki...

çok güzel fadişim yakın çekim girmesen boncukla işlenmiş gibi duruyor:))

ellerine sağlık

FADİŞ dedi ki...

ÖRGÜÇANTAM, gerçekten öğle sanırım zeminin beyaz oluşu ve kullandığım ipin kalınlığı böyle algıya sebep oluyor ama ben bu nakışla uğraşmayı da çok sevdim:)

Vintage Duygular dedi ki...

ne kadar güzel olmus! ellerine saglik

saricizmeli dedi ki...

Fadiş, muhteşem olmuş.
Sahibi, çok şanslısın!

FADİŞ dedi ki...

Vintage Duygular, teşekkür ederim, eski bir havası var değil mi?

FADİŞ dedi ki...

sarıçizmelim, sağol, yüzümü güldürdün, şimdi de diğer kardeşime yapıyorum, benzeri olsun dedi, aynı renkler olsun dedi bakalım onu da beğenecek misin:)

birdutmasali dedi ki...

Elinize saglık...
Gecmis yıllarda böylesi sevgi dolu nakışlar bizleri çok mutlu ederdi..tıpkı şimdi olduğu gibi....

Sevgiler güzellikler dilerim..

FADİŞ dedi ki...

bir dut masalı, bu güzel yorum için çok teşekkür ederim, böyle güzel hisler yaşattıysa size ne mutlu bana:)