17 Aralık 2010 Cuma

AKŞAM KEKİ


Akşam hellim peynirli kek yaptık. Ufak bazı değişiklikler oldu tarifte. Yağ olarak fındık yağı kullanıldı ve beyaz un yerine kepekli un tercih edildi. Lezzeti nasıl mı? Harika, nefis. Ben sadece tattım, malum yediklerime dikkat ediyorum. Bu tarifi kesinlikle uygulayın derim. Tarif Akdeniz akşamlarında. Afiyet olsun.

12 yorum:

HASRET dedi ki...

oohh ne güzel bir keyif ;)) ellerine,emeklerine saglik canim..sicacik sevgilerimle..

saricizmeli dedi ki...

arada bir tartılın, en az iki kilo aldınzı bu hafta:))

afiyet bal şeker olsun.

Sevil dedi ki...

degişik olmalı ellerine sağlık afiyetbal olsun
sevgiler

FADİŞ dedi ki...

Sevil,
Harika olmuş, deneyin, tavsiye ederim. Lezzetli, hafif:))

OZAY dedi ki...

Ellerıne saglık.Begenmene sevındım. Bız cok sevıyoruz. Ayrıca kepeklı unlada bende deneycegım.Sevgıler...

LEZZETLİ SOMUNLAR dedi ki...

Fadişçim, eline sağlık öncelikle. Ama en önemlisi sağlığın için her yemeğine küçük bir dokunuş yapsan kilo programına da katkıda bulunmuş olursun. Bu nedenle tebrik ederim. Sevgiler..

FADİŞ dedi ki...

Lezzetli somunlar teşekkür ederim, daha sizin blogtaki hafif yemekleri denemeyeceğim:)

Deli Anne dedi ki...

ah faadişim ben keke çok dayanıksızım.. koymayınız reca ederim buralara.. zaten hasrete dedim daha gelmem bloguna:)

bilge dedi ki...

ellerinize sağlık hangi kilodan bahsettiniz ben sizi kilolu olarak görmedim...ellerinize sağlık...

FADİŞ dedi ki...

Bilge Hanım, çok tatlısınız, teşekkür ederim:)

FADİŞ dedi ki...

Deliannem bu kekler bizim için değil ki kuzular için inan. Biz sadece seyredeceğiz, belki ayda bir tadacağız o kadar:))

FADİŞ dedi ki...

Sevil, teşekkür ederim evet değişik oldu kek, bir daha ki sefere içine kabak, havuç ve pırasa da ekleyeceğim. Ben tarifleri değiştirmeyi çok severim:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...